İstanbul'da bir araç otobüs durağına daldı

İstanbul'da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç yolcuların otobüs beklediği durağa daldı.

İstanbul'da bir araç otobüs durağına daldı

İstanbul Maltepe’de aşırı hızlı ilerleyen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince önce önündeki araca çarptı daha sonra yolcuların otobüs beklediği durağa daldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

D-100 Karayolu Ankara istikameti Maltepe-Altıntepe mevkiinde ismi henüz tespit edilemeyen otomobilin sürücüsü aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyreden araca çarptı, daha sonra ise Altıntepe otobüs durağına daldı.

Bu sırada otomobil durakta otobüs bekleyen Fatma Yıldırım (34) isimli kadına çarptı. Kaza sonrası sürücü olay yerinden kaçarken yanında bulunan arkadaşı ise araçta sıkıştı. Kazayı gören başka sürücüler hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin altında kalan ve yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Fatma Yıldırım ile diğer yaralıyı Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Fatma Yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayı gören bir görgü tanığı, “Bu araç hızla geliyor. Makas atarken önündeki araca sağ tarafından çarparak bariyerlere vuruyor. Oradan döne döne gelerek otobüs durağına dalıyor ve bir bayanı altına alıyor. Araçta sıkışanları vatandaşlar çıkarıyor bizde o arada kadınla uğraşırken araçtakiler kaçmış. Ama daha sonra bir tanesi dönerek ambulansa bindi. Araç şoförü ise ortada yok” dedi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.