İşinden atılan işçi çalıştığı fırını taradı: Patron da aralarında 2 ölü, 1 yaralı

Hatay'da uyuşturucu kullandığı iddiasıyla işten atılan bir işçi, çalıştığı fırını tarayarak patronunu ve bir işçiyi öldürdü.

İşinden atılan işçi çalıştığı fırını taradı: Patron da aralarında 2 ölü, 1 yaralı

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla işten atılan 20 yaşındaki işçi Emre Göçüm, 39 yaşındaki patronu Mehmet Yorgun ile işçilerden 37 yaşındaki Hakan Köşker’i tüfekle öldürüp, 34 yaşındaki Sinan Köşker’i de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, dün akşam merkez Numune Mahallesi 187 Sokak’ta bulunan fırında meydana geldi. İddiaya göre, fırında işçi olarak çalışan Emre Göçüm, bir süre önce işten çıkarıldı. Uyuşturucu hap kullandığı ileri sürülen Göçüm, fırına gelip eski patronu Mehmet Yorgun ile tartıştı. Yorgun’un ‘uyuşturucu hap kullandığı için çalıştırılmayacağını’ söylediği Göçüm, dün akşam pompalı av tüfeğiyle yine geldi, fırının içine doğru rastgele ateş edip, kaçtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mehmet Yorgun ile işçiler Hakan Köşker ve kardeşi Sinan Köşker, ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Yorgun ve Hakan Köşker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Sinan Köşker’in da sabaha karşı duran kalbi tekrar çalıştırılıp yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Katil zanlısı Göçüm, kısa süre sonra polis tarafından olayda kullandığı belirtilen silah ile yakalanarak gözaltına alındı. Göçüm, ifadesinin ardından geniş güvenlik önlemi altına adliyeye sevk edildi. (DHA)