İhsan Eliaçık döktürdü: IŞİD ve ateistler aynıymış!

“Anti-Kapitalist Müslümanlar” adlı bir grup ile gündeme gelen ilahiyatçı İhsan Eliaçık, sosyal medyadan paylaştığı bir mesaj ile, cihatçı çetelerle ateistleri birbirine benzetti. Twitter hesabından “Daha epey anlamayacağınız şeyler: İŞID’cilik ve fanatik ateistlik birbirini besler. Gece gündüze muhtaç bana da sen lazımsın halleri” mesajı paylaşan Eliaçık’a twitter kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi. Daha epey anlamayacağınız şeyler:... View Article

İhsan Eliaçık döktürdü: IŞİD ve ateistler aynıymış!

“Anti-Kapitalist Müslümanlar” adlı bir grup ile gündeme gelen ilahiyatçı İhsan Eliaçık, sosyal medyadan paylaştığı bir mesaj ile, cihatçı çetelerle ateistleri birbirine benzetti.

Twitter hesabından “Daha epey anlamayacağınız şeyler: İŞID’cilik ve fanatik ateistlik birbirini besler. Gece gündüze muhtaç bana da sen lazımsın halleri” mesajı paylaşan Eliaçık’a twitter kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi.

Gelen tepki mesajlarına cevap veremeyen gerici Eliaçık, “militan ateistlerin” kendisine yalancı dediğini savundu ve “İŞID’e karşı dini ve fikri mücadelemizi destekleyeceğine militan ateist, ‘din İŞID’in yaptığıdır,Eliaçık yalancı’ diye yaygara yapıyor” dedi.