İfadesi alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ByLock kullanıcısı çıktı

Fethullahçı örgütlenmeye dahil olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, 'Bylock’ kullanıcısı çıktığı ve bu sebeple Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdiği belirtildi.

İfadesi alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ByLock kullanıcısı çıktı

Fethullahçı örgütlenmeye dahil olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın, ‘Bylock’ kullanıcısı çıktığı ve bu sebeple Cumhuriyet Savcılığına ifade verdiği belirtildi. Şan’ın evinde arama yapıldığı, cep telefonuna ve dijital verilere de el konulduğu, Konyaspor başkanının “etkin pişmanlık”tan yararlanmak istediği ve bu sebeple serbest bırakıldığı iddia edildi.

Hatırlayacağınız üzere Şan, “Bugün malesef Türkiye’de tüm statlar İzmir Marşı söylüyor. Konya hariç!” demiş ve bu marşın bölücü olduğunu iddia ederek büyük tepki çekmişti.

Soruşturmanın Şan’ın kayınbiraderi olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e de ulaşıp ulaşmayacağı merak ediliyor.

Bu gelişmenin üzerine sosyal medyada dönen bir videodaysa, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun daha önceki bir zamanda gazetecilere “Konya’nın başkanı zaten paralelci, rahat ol” dediği duyuluyor…

https://twitter.com/buzzsportv/status/899769319990669312