İçki yasakçısı Antalya Valisi'nden Çin'de garip hareketler

Antalya Valisi'nden Twitter'da garip paylaşım.

İçki yasakçısı Antalya Valisi'nden Çin'de garip hareketler

Antalya’da alkol kullanımını yasaklayan Vali Münir Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte yaptığı Çin ziyaretinde skandal hareketlerde bulunarak bunları Twitter hesabından paylaştı.

Çin’in Anhui eyaletinin başkenti Hefei’de düzenlenen protokol törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Çin Hükümet yetkilileri ve Anhui eyaleti temsilcileri katıldı. Anhui eyaletinin başkenti Hefei Belediyesinin de ziyaret edilerek, kurulması planlanan TurkTown ile ilgili niyet mektubunun imzalandığı protokol ile iki şehir arasında ticaret, yatırım, turizm, kültür-sanat ve eğitim alanlarında ilişkilerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Garip paylaşım

Protokol sonrası, Çin’deki temaslarını resmi Twitter hesabı üzerinden de paylaşıp temaslar hakkında bilgi veren Karaloğlu’nun skandal paylaşımı dikkatleri çekti. Çin’in geleneksel kıyafetleriyle bir tahtın üzerinde çekilmiş fotoğrafının altına “Bütün Çin’i selamladım, Antalya’ya davet ettim” diye yazdı.

https://twitter.com/munirkaraloglu/status/863277071312838656

Geçmişte Kocaeli Belediyesi Genel Sekreterliği, Van Valiliği, Bursa Valiliği gibi görevlerde bulunan Münir Karaloğlu işçi düşmanı yaklaşımları ve Van depremi dönemindeki skandal sözleri ile hatırlanıyor.

http://gazetemanifesto.com/2017/04/28/icki-yasakcisi-antalya-valisini-nasil-bilirsiniz-emekci-dusmanligi-patron-yandasligi/