İbrahim Tatlıses'ten "sex"li tweet'lerine açıklama

İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından 'sex' ve 'sex videoları' şeklindeki iki tweet ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses'ten

AKP’li şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşılan ‘sex’ ve ‘sex videoları’ şeklindeki iki tweet ile ilgili olarak avukatı Çiler Nazife Koşar aracılığıyla “hacklendim” açıklaması yaptı.

Tatlıses’in Twitter hesabından, geçen 27 Mart’ta “sex” ve “sex videoları” yazılı iki tweet atıldmıştı. Tatlıses’in takipçilerini şoke eden paylaşımlarını hemen sildi.

“Çok rahatsız”

Bir süredir İzmir’de yaşayan İbrahim Tatlıses’in, İzmir Barosu üyesi avukatı Çiler Nazife Koşar bu konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Müvekkilinin, atılan tweetlerden haberi olmadığını ve Twitter hesabının hacklendiğini anladığını söyleyen avukat Koşar, “Müvekkilimin hesabı hack’lenmiştir. Ekibi hesabı tekrar güvenli konuma getirdi. Genelde bu tür karalamalar sanatçıların başına geldiği için, müvekkilim ilk etapta üzerinde fazla durmadı. Kendisi Twitter hesabını genelikle instagram uzantılı kullanıyor. İbrahim Tatlıses olarak hakkında bel altı haberler yapılmasından çok rahatsız oldu. Böyle büyük bir sanatçıyı karalamak kadar ucuz olamaz. Bu nedenle tweet’leri paylaşan kişinin tespit edilmesi için tüm yasal yollara başvuracağız” dedi.