Hüseyin Gülerce: Gülen helikopterle ve uçakla intihar saldırısı talimatı verdi

Yılların Gülencisi Hüseyin Gülerce, yine 'mesaj çözümlemesi' yaptı.

Hüseyin Gülerce: Gülen helikopterle ve uçakla intihar saldırısı talimatı verdi

Yaklaşık 40 yıl boyunca Gülen Cemaati içerisinde bulunan, 25 yıl Zaman Gazetesi’nde yazarlık yapan, ancak daha AKP saflarında yoluna devam eden Hüseyin Gülerce, bugün partisinin yayın organı Star’daki köşesinde Gülen’in TSK’daki ‘kripto’ elemanlarının helikopter ya da uçakla intihar saldırısı düzenleyebileceğini öne sürdü.

“Yeni bir subliminal, yani şuuraltını etkilemek üzere verilen gizli/sinsi bir mesajla karşı karşıyayız.” diyen Gülerce, “FETÖ elebaşı Gülen, 9 Ekim’deki konuşmasında açıkça helikopterler ya da uçaklarla intihar saldırısı yapılması, suikastlar düzenlenmesi mesajını verdi.” iddiasında bulundu.

 

Gülerce’nin “Gülen’in yeni intihar saldırısı talimatı” başlıklı yazısında bir bölüm şöyle:

“F. Gülen’in en son “yerde süründüğün yeter, ayağa kalk Sakarya” demesini, 15 Temmuz benzeri bir darbe girişimi talimatı olarak anlıyorum. Elbette silahlı kuvvetlerin bünyesinde kara-hava-deniz-jandarma koordineli bir kalkışma yapamazlar. Buna takatleri yetmez. Öyle bir imkân ve güçleri artık yok.

Ancak “helikopterle, uçakla saldırma” ifadeleri, hava kuvvetleri içindeki açığa çıkmamış kripto elemanlara yönelik bir talimat.

Kanaatimce F. Gülen bir intihar saldırısı talimatı veriyor. Zira “Hizmetin selameti için, bünyeye gelecek bir zararı önlemek için” gerekçesiyle FETÖ elebaşının, intihar etmeyi tavsiye ettiği bir sır değil. Söz konusu videoda kendi sesinden, “Allah nezdinde küfürden sonra en büyük günah intihar etmektir ama ben buna bile katlanmaya razıyım” dediğini görebilirsiniz.

PKK’ya 3500 TIR silah veren ABD, acaba FETÖ elebaşının kulağına da yeni şeyler fısıldıyor mu?”