Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Kılıçdaroğlu, uluslararası ve milli bir sorun haline geldi

Bozdağ, "Kılıçdaroğlu, uluslararası ve milli bir sorun haline geldi. " dedi.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Kılıçdaroğlu, uluslararası ve milli bir sorun haline geldi

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarına yönelik yurt dışı hesap iddiaları hakkında “Kılıçdaroğlu, uluslararası ve milli bir sorun haline geldi. ” dedi.

Anadolu Ajansı’nın (AA) Editör Masası’na konuk olan Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında gösterdiği belgeler hakkında şunları söyledi:

CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çamur siyaseti dediğimiz bir siyaset tarzını Türk siyasi hayatına maalesef istikrarlı bir şekilde yerleştirmeye çalışıyor. Daha önce de defalarca benzer iftiralarda bulundu. Pek çok şey atıyor, soru soruyor, ‘Siz şöyle yaptınız mı, yapmadınız mı? Yoksa belgeleri açıklayacağım.’ diyor. Açıkladığı bir belge yok. Kılıçdaroğlu’nun belgeleri medyaya dağıtması gerekiyor. Sarraf davasıyla eş zamanlı iftira kampanyası başlattı.

Kılıçdaroğlu, uluslararası ve milli bir sorun haline geldi. Yaptığı yenilir yutulur değil. Her gün iftira ile zarar veren bir kişi ile karşı karşıyayız.