İstanbul Üniversitesi, Atatürk'e hakaret eden Armağan'ı söyleşiye çağırıyor

Mustafa Armağan isimli Atatürk düşmanı yazarın İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen İSTANBULFEST'e çağrıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Üniversitesi, Atatürk'e hakaret eden Armağan'ı söyleşiye çağırıyor

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını son olarak Genel Yayın Yönetmeni olduğu Derin Tarih dergisindeki “Latife Hanım’ın 91 yıldır gizlenen mektubu, ‘Kemal paşa çakma Napolyon’dur” başlıklı dosya kapağıyla tekrar gösteren Mustafa Armağan isimli yazarın İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen İSTANBULFEST’e çağrıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Üniversitesi’nin internet sitesinde yer alan festival programına göre, festivalin “Bir yazar, Bir Söyleşi, Bir İmza” başlıklı kısmında, geçmişin ateşli Cemaat savunucusu ve şimdilerde ise Atatürk’e hakaret içerikli söylemlerle iktidara yaranmaya çalışan Mustafa Armağan isimli ‘tarihçi’nin de “Abdulhamid’in kurtlarla dansı” konulu söyleşisiyle yer alacağı görülüyor.

Programa göre, TVnet’te sunucusu olduğu program için bugün “Atatürk’e hakaret” gerekçesiyle soruşturma başlatılan Armağan, 9 Mayıs saat 14.00’da İstanbul Üniversitesi’nde ‘tarih’ söyleşisi yapacak:

http://gazetemanifesto.com/2017/05/08/buyuk-tepkilerin-ardindan-ataturke-hakaretlere-sorusturma/