'Hayır' demek için bir neden daha: Ağaoğlu 26 kişiyle iddiaya girmiş...

AKP'li inşaat patronu Ali Ağaoğlu'nun 16 Nisan referandumunda 'Evet' sonucu çıkacağına ilişkin şimdiye dek 26 kişiyle iddiaya girdiği öğrenildi.

'Hayır' demek için bir neden daha: Ağaoğlu 26 kişiyle iddiaya girmiş...

AKP’li inşaat patronu Ali Ağaoğlu’nun 16 Nisan referandumunda ‘Evet’ sonucu çıkacağına ilişkin şimdiye dek 26 kişiyle iddiaya girdiği öğrenildi.

Son olarak BBC’ye verdiği röportajda kamera görüntülerine takılan çantalar için “Çantalar değil kullananlar benim malım” şeklindeki çirkin sözleriyle gündeme gelen Ali Ağaoğlu, kendisini dava eden CHP’li kadın vekil Tur Yıldız Biçer’e de “Evime bekliyorum” diyerek bir başka çirkinliğe imza atmıştı.

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesine konuya ilişkin Ağaoğlu’nun konuyla ilgili yanıtlarını taşıdı. Semercioğlu, Ağaoğlu’nun 16 Nisan referandumu için yüzde 65 ‘Evet’ çıkacağı yönünde şimdiye dek 26 kişiyle iddiaya girdiğini de aktardı.

Semercioğlu’nun yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer’e, “O davayı açan kadın, benim evime gelsin” dediği için Ali Ağaoğlu’nu eleştirmiştim dün…

“Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi” diye sormuştum.

Bu yazım üzerine dün sabah aradı Ali Ağaoğlu…
“Ben inandığım her şeyi herkese karşı söylerim” dedikten sonra, “Geçen hafta Uludağ’da basınla yaptığı toplantıda AK Partili Bakan için de neler söyledim.
Orman Bakanı’nı eleştirdim. İnandığım şeyi değil AKP’li milletvekili, bakana bile söylerim. Beni tanırsın” dedi…
Bu arada referandumla ilgili iddiaya girdiği kişi sayısı 26’ya ulaşmış…
Ağaoğlu referandumda yüzde 65 evet çıkacak diyor, çıkmazsa iddiaya girdiği 26 kişiye iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford marka takım elbise alacak.
Tom Ford’da bir takım elbise 4-5 bin euro civarı…
Kaba bir hesapla iddiayı kaybederse 550 bin lira çıkacak Ali Ağaoğlu’nun cebinden.
İddiayı kazanması durumunda da gardırobunu 26 takım elbiseyle yenilemiş olacak…