Günün şakası sırıtan bakandan: Dünyada en çevreci hükümet bizimki, en çevreci Cumhurbaşkanı da Recep Tayyip Erdoğan

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın'da yaptığı açıklamalarda güldürdü.

Günün şakası sırıtan bakandan: Dünyada en çevreci hükümet bizimki, en çevreci Cumhurbaşkanı da Recep Tayyip Erdoğan

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu dünyada en çevreci hükümetin AKP hükümeti olduğunu, en çevreci cumhurbaşkanının da Tayyip Erdoğan olduğunu öne sürerek, Erdoğan’a biat yarışında ‘iddialı’ olduğunu gösterdi.

Bartın’ı ziyaret eden Bakan Eroğlu, ziyaret kapsamında Vali Nusret Dirim’i ziyaret etti. Valilikte basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, burada yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın selamını sizlere iletiyorum. Başbakanımızın selamlarını sizlere iletiyorum. Ben de Bartın’ı gerçekten çok seviyorum. Yiğit insanlar, güzel insanlar Vatana, milletine bağlı insanlar. Bartın’ın ikinci vekiliyim. Bu bakımdan ben de Bartınlıyım. Buraya en çok gelen en çok hizmet etmek için gayret etmek isteyen bir kişi olarak sizleri gönülden seviyorum. Allah sizlerden razı olsun. AK Parti için büyük destek verdiniz. 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı burada demokrasi mitinglerinde gür sesinizi bütün dünya duydu. O bakımdan sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Allah sizlerden arzı olsun. Buraya gelirken hem Kışla Barajı ve Kirazlıköprü Barajı’nın son durumunu dinleyelim diye geldik. Bir de burada hakikaten yılda 5 milyon dolarlık ihracat yapacak 15 bin ton defne işleyecek bir fabrikanın da açılışını yaptık. Bizim için de mutluluk verici.” dedi.

‘En çevreci Erdoğan’

Başlattıkları fidan dikme seferberliği doğrultusunda 4. milyarıncı fidanın Erdoğan tarafından dikileceğine vurgu yapan Eroğlu, “En çevreci hükümet bizim hükümetimiz. Dünyadaki en çevreci Cumhurbaşkanı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanımız bir seferberlik başlattı. Başlatılan o seferberlikle 4. Milyarıncı fidanın dikimini de kendisi yapacak. Dünyadaki her insan için bir fidan dikeceğiz. 7 milyara ulaşacağız. Bartın’daki eserlerle beraber Türkiye’de yaptığımız 375 eserin açılışını topluca Külliye’de yapacağız” dedi.