Gülse Birsel günah çıkardı: 'Evet' veya 'hayır' çıkması beni artık zerre kadar ilgilendirmiyor!

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, 'Evet' veya 'Hayır'ın kendisini zerre kadar ilgilendirmediğini söyledi.

Gülse Birsel günah çıkardı: 'Evet' veya 'hayır' çıkması beni artık zerre kadar ilgilendirmiyor!

“Kılıçdaroğlu’nun başı için evet” yazılı bir mesaj paylaşılan YSK Malatya İl Müdürü’nü ve İstanbul Boğazı’ndaki Suada’ya göz diken Nilhan Osmanoğlu’nu eleştirdiği yazılarının ardından yandaşların hedefine oturan Hürriyet yazarı Gülse Birsel, başkanlık referandumla ilgili uzun süreli sessizliğinin ardından ‘Evet’ veya ‘Hayır’ın kendisini zerre kadar ilgilendirmediğini söyledi.

Birsel bugünkü yazısında, “‘Evet!’, ‘Hayır!’ diye herkesin bağırıp durduğu şu günlerde, siyasetten feci sıkılmış, tartışmalara ilgimi kaybetmiş, sadece film seyretmeye karar vermiş biriyim ve çok radikal bir laf edeceğim: Evet veya hayır çıkması beni artık zerre kadar ilgilendirmiyor!” ifadelerini kullandı.

Birsel, ‘Evet’ ve ‘Hayır’ cephesine de ‘tavsiye’lerde bulunarak, “Düşman yok karşınızda! Yabancı ülkede karşılaşsanız “Aaa Türk müsünüüüz?” diye üzerine atlayıp sohbet edeceğiniz, yol soracağınız, tavsiye alacağınız vatandaşınız var! Vatan haini filan yok. Bir anayasa taslağını beğenmiş veya beğenmemiş insanlar var sadece. Mantıklı, makul, sakin, nazik olun! Allah akıl vermiş, nerede o kardeşim? Kullansana arada? Biraz uzun vadeli düşünsene yahu! Siyasetçi, bunu sana diyorum, gözünü kaçırma!” diye yazdı.

http://gazetemanifesto.com/2017/02/05/gulse-bilselden-abdulhamidin-torununa-suada-yaniti-kusura-bakma-bebegim-ayaklar-bas-oldu/

http://gazetemanifesto.com/2017/02/01/gulse-birsel-daha-guclu-bir-turkiye-icin-evet-diyorum-yuksek-secim-kurulu-sen-de-var-misin/