Gülen'le fotoğrafı ortaya çıkan futbolcudan açıklama

Galatasaray'ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, Fethullah Gülen'le aynı karede olduğu fotoğrafla ilgili bir açıklama yaptı.

Gülen'le fotoğrafı ortaya çıkan futbolcudan açıklama

Galatasaray’ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, Fethullah Gülen’le yan yana yer aldığı fotoğrafla ilgili bir açıklama yaptı.

Söz konusu fotoğrafın Galatasaray’da futbolcu olduğu dönemde 2004 yılında kulüple birlikte ABD’de gerçekleştirilen hazırlık kampı sırasında çekildiğini öne süren Haspolatlı, kendisini oraya götürenin şu an firari olarak aranan eski futbolcu Arif Erdem olduğunu savundu.

Haspolatlı’nın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

“Söz konusu fotoğraf Galatasaray’da futbolcu olduğum dönemde 2004 yılında kulüple birlikte ABD’de gerçekleştirdiğimiz sezon öncesi hazırlık kampı sırasında çekilmiş bir fotoğraftır. Kamp esnasında izinli olduğumuz bir günde fotoğrafta bulunanlardan ve şu an firari sanık olduğunu basından bildiğim Arif Erdem tarafından birkaç futbolcu arkadaş ile birlikte götürüldüğümüzü hatırlıyorum.

Henüz 23 yaşında bir futbolcu olarak Galatasaray’daki ilk yıllarımda o dönemin etkili ve baskın futbolcularının yönlendirmesiyle bize de sürpriz bir şekilde gerçekleştirilmiş bir olay esnasında çekilmiş bir fotoğraftır. Bu fotoğrafın ne öncesi ne de sonrası bulunmamaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin ve değerimin en sadık savunucusu olmaya devam edeceğim konusunda kimsenin endişesi olmamalıdır.”