Gericilik Yoga Festivali'ni iptal ettirdi

Trabzon'da düzenlenmesi planlanan ‘Uluslar arası Trabzon Yoga Festivali', Milli Gazete'nin hedef gösteren haberinin ardından iptal edildi.

Gericilik Yoga Festivali'ni iptal ettirdi

Trabzon’da düzenlenmesi planlanan ‘Uluslararası Trabzon Yoga Festivali’, Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen gerici Milli Gazete’nin hedef gösteren haberinin ardından iptal edildi.

14-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan festival, Trabzon’un patron örgütü Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Arap Turizm Örgütü iş birliğiyle yapılacaktı.

Ancak Milli Gazete’nin dünkü manşetinde yer bulan ve “Dini ve milli hassasiyetleri en üst seviyede olan Trabzon’da, 14-19 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan ‘Uluslararası Trabzon Yoga Festivali’ şimdiden tepki çekmeye başladı…” sözleriyle hedef gösterilen festivalin iptal edildiği öğrenildi.

İptal kararı gerici gazetede yine şu tuhaf ifadelerle yer buldu:

“Budizm ritüellerinden Yoga’nın festival kapsamında Anadolu’ya pazarlanmasına sessiz kalmayan Millî Gazete, bir sorumluluk görevini daha yerine getirdi. Gazetemizin manşetten afişe ettiği utanç festivali, gelen tepkilerin ardından apar topar rafa kaldırıldı.”

http://gazetemanifesto.com/2017/08/30/emperyalizm-cihatcilar-siyasal-islam-kol-kola-arakan-yalanlari/