Gericilik evde de rahat bırakmıyor: Genç kadın kendi evinde şortlu diye şikayet edildi!

Ankara'da akıl donduracak 'gericilik' örneği yaşandı.

Gericilik evde de rahat bırakmıyor: Genç kadın kendi evinde şortlu diye şikayet edildi!

Yeni Türkiye’de akıllara durgunluk verecek bir gericilik örneği daha yaşandı. Ankara’nın Kolej semtinde, genç İngilizce öğretmeni T.E., kendi evinde şort giydiği gerekçesiyle komşuları tarafından apartman yöneticisine şikayet edildi.

Apartman yöneticisi dün akşam saatlerinde genç kadının evine gelerek, hakkında şikayet olduğunu, ya şort giymemesini ya da perdeleri kapalı tutmasını söyledi.

T.E., uzun süredir komşuları ve karşı inşaatta çalışanlar tarafından gözetlendiğini belirtirken, sosyal medya üzerinden ise mesaj yoluyla da taciz edildiğini belirtip, yaşadığı sıkıntılarını “Bıktım” diyerek sosyal medya aracılığı ile aktardı.

İngilizce öğretmeni T.E, yaşadıklarını sosyal medya hesabından  şu şekilde belirtti:  “Yaklaşık bir yıldır yaşadığım, Kızılay civarlarındaki evimde hem ön cephede inşaatta çalışanlar, hem yan cephede apartmanda yaşayanlar, hem de komşunun oğlu tarafından sürekli izlenerek taciz ediliyorum, mesajlar alıyorum. Bugün de yönetici evde şortla dolaştığıma ve evimin gözetlendiğine dair ‘şikayet’ geldiğini söyledi, evet kendi evimde şort giydiğim için evi izleyenler beni yöneticiye şikayet etmiş tam olarak, yönetici perdelerimi kapalı tutmam konusunda ‘benim iyiliğim için’ beni uyardı.”