Gericiler büyük resmi yine gördü: Diş macunu insanları koyunlaştırıyor!

İnanması güç ama gericilerin hedefinde bu sefer “diş macunu” var

Gericiler büyük resmi yine gördü: Diş macunu insanları koyunlaştırıyor!

İnanması güç bir şekilde AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz diş macununa karşı savaş açtı. Batı ülkelerinin Müslümanları sindirmek için uğraştığını iddia eden AKP’li milletvekili, bu amaç için ise diş macununu kullandığını ileri sürdü. AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un iddiasına göre diş macununun içinde bulunan florür, insanları koyun gibi yapıyor.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un insan aklıyla dalga geçen açıklamaları şu şekilde:

“Epifiz bezi geometrik olarak insan kafasının tam orta noktasında bulunan pirinç tanesi büyüklüğünde esnek yapılı bir bezdir. Epifiz bezi sertleştirilen ve kireçlendirilen insanı yönetmek daha kolay oluyormuş. Flörürün diş macunları içerisine böyle bir tezgâh sebebiyle konulduğu öne sürülüyor. Aslında diş sağlığına ve diş beyazlatmasına hiçbir yararı olmadığı da söyleniyor. Neden? İnsanlar düşünemesin, koyun gibi çok kolay yönetilsinler diye. Bir avuç insan bütün dünyayı çekip çevirsin. Amma velakin Müslüman bu işlere gelmiyor. Hala misvak kullanmaya devam ediyor. Hala alternatif yöntemlere tevessül etmeye çalışıyor. Kuran’dan sünnetten besleniyor. İçki almıyor. Fazla enerjisini kumarla çarçur etmiyor.”

AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Ben internette dolaşan bir bilgiyi paylaştım. Batılıların insanları nasıl sömürdüğünü, koyun gibi yönettiğini anlamak için bu örneği verdim” diye konuştu.