Gerici yazarın 1 Mayıs korkusu: Sosyalistler referandumdan moral bularak çıkarsa...

Yeni Akit'in yazarı Abdurrahman Dilipak, referandumun yüzde 55'in üzerinde bir 'Evet' oyuyla sonuçlanmasının gerektiğini belirtti, aksi halde AKP için doğabileceğini iddia ettiği tehlikeleri yazdı.

Gerici yazarın 1 Mayıs korkusu: Sosyalistler referandumdan moral bularak çıkarsa...

Gerici ve kışkırtıcı yayıncılığı ile bilinen Yeni Akit’in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, başkanlık referandumunun yüzde 55’in üzerinde bir ‘Evet’ oyuyla sonuçlanmasının gerektiğini belirtti, aksi halde AKP için doğabileceğini iddia ettiği tehlikeleri yazdı.

Referandumda yüzde 55’in altında ‘Evet’ sonucu çıkması halinde “Geziciler, FETÖ ve PKK toparlanıp yeniden saldırır, başa döneriz..” diyen Dilipak, yüzde 55 ile 60 arasındaki bir oranın da “tartışmalı” olacağını belirtti.

Yazısının bir bölümünde de yaklaşan 1 Mayıs’a değinen gerici yazar, “Sosyalistler referandum sonuçlarından moral bularak çıkarlarsa nisan sonunda başlarlar..” ifadelerini kullandı.

Dilipak’ın yazısındaki o bölümler şöyle:

“%50 artı bir tek oy bu değişiklik geçer. Ama eğer %55’in altında bir oy alırsanız Geziciler, FETÖ ve PKK toparlanıp yeniden saldırır, başa döneriz.. Ötekilerin cür’et ve cesareti artar. %55-60 tartışmalı bir sonuç olur. Rahat vermezler. En az %60’ın üzerine çıkmalısınız ki, iktidarın eli güçlensin. Yoksa CHP’ye, Kılıçdaroğlu’na mecbur kalırsınız.. FETÖ’nün ve PKK’nın eylemleri artar, sesleri yükselir, uluslararası sistem bizi boğmak için elinden geleni arkasına koymaz. Yatırımlar yavaşlar, dolar fırlar.. Gelecek günler geçen günleri aratır.. Tosya’ya pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz. Son pişmanlık fayda vermez..

***

Sosyalistler şimdiden 1 Mayıs’a hazırlanıyor. Eğer onlar referandum sonuçlarından moral bularak çıkarlarsa, çok beklemenize gerek yok nisan sonunda başlarlar..”