VİDEO | Flash TV sunucusun arkadaşını topuğundan vurma anları kamerada

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu, sabaha karşı eğlence çıkışı bir kişiyi topuğundan silahla vurdu.

VİDEO | Flash TV sunucusun arkadaşını topuğundan vurma anları kamerada

Flash TV’nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu’nda sabaha karşı eğlence çıkışı bir kişiyi topuğundan silahla vurdu.

Dün sabaha karşı gerçekleşen olay sonrasında gözaltına alınan Taşkın ifadesinde “sarhoştum kazayla oldu” dedi. Bu arada Taşkın’ın ateş açtığı ve arkadaşı olduğu iddia edilen şahsın yaralı olduğu öğrenildi.

Görüntünde Gökhan Taşkın iki arkadaşının birlikte caddede yürüdüğü sırada arkadaşı sunucuya doğru yöneliyor. Bu sırada Taşkın’ın belinden çıkardığı tabancanın tetiğine basıyor ve arkadaşının topuğundan vurarak yaraladığı görülüyor.

Beyoğlu’nda bu sabaha karşı meydana gelen olayda  Gökhan Taşkın ve Fırat Sarıdayı , bir arkadaşı ile sokakta yürümeye başladı. Yürüyüş sırasında Fırat Sarıdayı , spiker Gökhan Taşkın’a doğru yöneldi. Bu sırada Taşkın belinden çıkardığı tabanca ile arkadaşını topuğundan vurdu. Yaralı Fırat Sarıdayı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına spiker Gökhan Taşkın ise arkadaşının şikayetçi olmaması nedeniyle verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.