Feribottan kendini denize attığı iddia edilen kadın kurtarılamadı

Gebze-Topçular feribotunda imam nikahlı eşiyle tartışan kadının kendini denize attığı öne sürüldü.

Feribottan kendini denize attığı iddia edilen kadın kurtarılamadı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi ile Yalova Topçular arasında sefer yapan feribotta, imam nikahlı eşiyle tartıştığı öne sürülen Arzum Özbey isimli kadının kendini denize attığı iddia edildi. Feribot personeli tarafından sudan çıkarılan Özbey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Gebze ile Topçular arasında sefer yapan feribotta akşam saatlerinde meydana geldi. Hasan Kara isimli şahıs ile imam nikahlı olduğu öne sürülen Arzum Özbey birlikte otomobilleriyle feribota girdi.

Güvertede tartıştılar

Habertürk’ten Caner Aktan‘ın haberine göre, Kara ve Özbey, feribot Eskihisar iskelesine doğru yola çıktığı sırada otomobilden ayrılıp, güverteye çıktı.

İddiaya göre, Kara ve Özbey burada bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada Arzum Özbey’in, Kara ve çevredekilerin gözleri önünde feribottan denize atladığı öne sürüldü. Kadının denize atladığını bildirilmesi üzerine feribot durdu. Feribotta bulunan personel denize atlayarak Özbey’i sudan çıkardı.

Kara’nın ifadesi alındı

Özbey, Eskihisar iskelesinde bekleyen ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaklaşık 45 dakika süren müdahalelerine rağmen Arzum Özbey kurtarılamadı. Olayın ardından Eskihisar Jandarma Karakolu’na götürülen Hasan Kara’nın ifadesi alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.