Fedakar okul müdürü yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'da müdürü olduğu okulun çatısını tamir etmek isterken düşüp yaralanan öğretmen Ramazan Kocaoğlu'nın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Fedakar okul müdürü yaşamını yitirdi!

Bundan dört gün önce Şanlıurfa Harran Akkuş İlkokulu Okul Müdürü fedakar Ramazan Kocaoğlu, tamir etmek için çıktığı okul çatısından düşerek ağır yaralanmıştı. Aynı zamanda Eğitim-İş Şanlıurfa Şube Başkanı olan Akkuş için sendika yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Şube Başkanımız, değerli mücadele arkadaşımız, Harran Akkuş İlkokulu Okul Müdürümüz, fedakar eğitimci arkadaşımız Ramazan Kocaoğlu okulunun çatısının akması nedeniyle haftasonu olmasına rağmen okulunda çatı tadilatı yaparken çatıdan düşerek ağır yaralanmış yoğun bakımda tedavi altına alınmıştır” denmişti.

Bugün yaşamını yitirdi

Yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybeden Kocaoğlu’nun bugün aramızdan ayrıldığı öğrenildi. Eğitim İş’in Kocaoğlu’nun vefatı ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

“2016’nın son gününde, görev yaptığı okulda elim bir kaza geçiren, sevgili mücadele arkadaşımız Şanlıurfa Temsilcilik Başkanımız Ramazan Kocaoğlu hayatını kaybetmiştir. Üzüntümüz büyüktür.

Örgütümüzü Şanlıurfa gibi zor bir yerde, zor koşullarda, büyük özverilerle temsil eden kurumsallaştıran, büyüten ‘Kocaman yürekli’ Ramazan Kocaoğlu’na rahmet, ailesi ve yakınlarına, tüm örgütümüze başsağlığı diliyoruz. Kocaoğlu’nun devrimci ruhu hep bizimle olacak, anısı daima yaşatılacaktır.”

Gazete Manifesto ekibi olarak Ramazan Kocaoğlu’nun ailesine, çalışma arkadaşlarına, öğrencilerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.