Fatih Terim ile kavga eden restoranın sahibi: Gördüğüm yerde döveceğim

Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavganın ardından konuşan Selahaddin Aydoğdu Terimle ilgili olarak, "Gördüğüm yerde döveceğim" dedi.

Fatih Terim ile kavga eden restoranın sahibi: Gördüğüm yerde döveceğim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavganın ardından konuşan Selahaddin Aydoğdu Terimle ilgili olarak, “Gördüğüm yerde döveceğim” dedi.

Çeşme Alaçatı Mahallesi’nde kebap restoranı sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavganın ardından DHA’ya konuşan mekan sahibi Selahaddin Aydoğdu, Fatih Terim’in telefonda kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Aydoğdu DHA’ya yaptığı açıklamadan satırbaşları şu şekilde:

“Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız. Evet bu olay yaşandı. Bu olayda geri adım atmayacağım. Haklı olan benim. Fatih Terim’i gördüğüm yerde döveceğim. Bunu herkese söylüyorum.”

http://gazetemanifesto.com/2017/07/15/fatih-terimin-damatlariyla-mekan-bastigi-iddia-ediliyor/