Bu sözler ağızları açık bırakır: Evet kampanyası çok zor şartlar altında yapıldı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı İlnur Çevik, Evet kampanyasının çok zor şartlar altında yapıldığını iddia etti.

Bu sözler ağızları açık bırakır: Evet kampanyası çok zor şartlar altında yapıldı!

AKP’nin referandum kampanyasını tüm devlet olanaklarını sınırsızca kullanıp seçim kurallarını tanımadan sürdürmesine, ‘Hayır’ çalışması yürütenlere karşı baskı ve şiddet uygulamalarına, üstelik Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da anayasal sınırlarını çiğneme pahasına kampanyaya öncülük etmesine rağmen “mağduriyet” edebiyatı bitmiyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı İlnur Çevik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Anayasa değişikliği kampanyası eşit şartlarda olmadı” sözleri üzerine, “Gerçekten ‘evet’ kampanyası hem yurtta hem de yurt dışında çok zor şartlar altında yapıldı!” yorumu yaptı.

Çevik’in Yeni Birlik gazetesindeki köşesinde yer alan yazısındaki akıl almaz ifadeler şöyle:

“CHP Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu “bu anayasa değişikliği kampanyası eşit şartlarda olmadı” diyor ve yerden göğe haklıdır!

Gerçekten “evet” kampanyası hem yurtta hem de yurt dışında çok zor şartlar altında yapıldı!

AK Parti içinde bile işi hafife alanlar vardı… Hatta bazı eski liderler “evet” kampanyası yapmamaya özen gösterdiler…

Keşke kampanya eşit şartlarda yapılsaydı da halkımızı daha da iyi bilinçlendirebilseydik…

“Evet” cephesinde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım aslanlar gibi mücadele verdi. Onlara gönül verenler epey bir gayret gösterdi de “evet” kampanyasını her şeye rağmen başarı ile sürdürüp “evet” oyunu yükselttiler.”