Eşofman giyen kızlardan tahrik olduğunu söyleyen öğretmene soruşturma

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan felsefe öğretmeni Ercan Harmancı’nın sosyal medyada paylaştığı gerici mesajlarının ardından soruşturma açıldı.

Eşofman giyen kızlardan tahrik olduğunu söyleyen öğretmene soruşturma

Beden eğitimine dersinde gördüğü kız öğrencilerden tahrik olduğunu ve bu öğrencilerin eşofman giyerek  zina yaptığını söyleyen gerici öğretmen Engin Harmancı hakkında soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya hesabından beden eğitimi dersinde eşofman giyen öğrencilerden tahrik olduğunu ima ederek , ‘Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor. Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir’, ‘Kız öğrencilerin giydiği eşofman onları çıplak yapar’ gibi paylaşımlar yayınlayan Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görevli Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı hakkında Konya Milli Eğitim İl Müdürlüğü soruşturma başlattı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ”Bir öğretmenimiz sosyal medya hesabından mesajlar yayınlamış. Konu bize ulaştıktan sonra Valiliğin izniyle öğretmen hakkında soruşturma başlattık. Soruşturmanın sonucuna göre öğretmen hakkında işlem başlatılacak.” dedi.

http://gazetemanifesto.com/2017/12/25/imam-hatip-ogretmeni-gericilik-kustu-kizlarin-vucut-hatlarini-gorunce-seytan-size-uflemiyorsa/