VİDEO | Erzincan Orduevi'nden skandal görüntüler

Erzincan Orduevi’nde çekildiği öğrenilen ve bir askerin kediye yaptığı işkenceyi yansıtan görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Orduevinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yerde can çekişen kediyi öldürmek için orduevinin kapısını açan şahıs üstünde zıpladığı kediyi,... View Article

VİDEO | Erzincan Orduevi'nden skandal görüntüler

Erzincan Orduevi’nde çekildiği öğrenilen ve bir askerin kediye yaptığı işkenceyi yansıtan görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Orduevinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor.

Yerde can çekişen kediyi öldürmek için orduevinin kapısını açan şahıs üstünde zıpladığı kediyi, tekmeleyerek fırlatıyor. Etrafında bekleyen sivil ve üniformalı askerlerin yaşanan skandala sessiz kalmaları dikkat çekerken, vahşetin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

İzleyenlerin kanını donduran görüntüler için soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı ise bilinmiyor.