Erdoğan'ın ünlüsü ekmeğinin peşinde: Muhafazakar oteller çoğalmalı

AKP'li şarkıcı Alişan, 'islami otel' konseptiyle hizmet veren bir otelde düzenlendiği konserde bu tür otellerin çoğaltılması çağrısında bulundu.

Erdoğan'ın ünlüsü ekmeğinin peşinde: Muhafazakar oteller çoğalmalı

AKP’li şarkıcı Alişan, ‘islami otel’ konseptiyle hizmet veren bir otelde düzenlendiği konserde bu tür otellerin çoğaltılması çağrısında bulundu.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘ünlü’lere verdiği davetlerin değişmez konuklarından olduğu bilinen Alişan, Antalya’nın turizm beldesi Göynük’deki islami bir otelde konser verdi.

Konser öncesi açıklama yapan Alişan, ‘muhafazakar bir otelde konser verdiği için mutlu olduğunu’ ifade ederek, “Muhafazakar insanlar rahat rahat tatil yapamıyor. Bu tür oteller çoğalmalı” dedi.

‘Muhafazakar kesimin rahat rahat tatil yapamadığını’ öne süren Alişan, daha önce de böyle bir bir otelde konser verdiğini hatırlatırken, “Diğer otellerden farklı değil. Burası bir tatil beldesi, burası da insanların kafalarını boşaltmak için bir yer. Sadece Akdeniz, ege bölgesinden değil İstanbul’dan dahi gelen oluyor. Biz de bu otellerin sunduğu bir hizmetiz sonuçta. Bu akşam da güzel bir akşam olacak” diye konuştu.