Erdoğan'ın 'ünlü'lerle iftarını özetleyen kare

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte verdiği iftar davetini bir fotoğraf karesi özetledi.

Erdoğan'ın 'ünlü'lerle iftarını özetleyen kare

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul Tarabya Köşkü’nde spor ve sanat dünyasından ‘ünlü’lere verdiği iftar davetinde bir masada çekilen kare, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yanı sıra, aralarında İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Emel Sayın, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Mustafa Keser, Uğur Işılak, Cengiz Kurtoğlu, Ayberk Pekcan, Murat Yıldırım, Hakan Peker, Hande Yener, Kutsi, Nurettin Sönmez, Cemal Hünal, Hakan Ural, Necati Şaşmaz, Rıdvan Dilmen, Ufuk Sarıca gibi ‘ünlü’ler ve çeşitli spor dallarında başarı kazanmış isimlerin de katıldığı iftar programında objektifler, adeta gecenin özetini ortaya koyacak bir fotoğraf karesini yakaladı.

Sosyal medyada çokça paylaşılıp alay konusu olan karede, Erdoğan çiftinin bulunduğu masaya gelen İbrahim Tatlıses, Alişan, Ece Erken ve Esra Erol’un Tayyip Erdoğan’la konuşmaları sırasındaki halleri ve en arka tarafta Hidayet Türkoğlu’nun ‘tamamlayıcı’ gülüşü yer alıyor. Her sene hazırlanan bu ‘Saray sofraları’nın vazgeçilmez ‘ünlü’leri olarak boy gösteren isimler, bir utanç vesikası olarak belleklerdeki yerlerini daha da sağlamlaştırıyor.