Erdoğan'dan yine hakaret: Kılıçdaroğlu mankafa!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun açılışında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etti. Açılış konuşmasının büyük bölümünü muhalefete yüklenmeye ayıran Erdoğan, Ataşehir Belediye Başkanı’nın görevinden uzaklaştırılmasına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek” diye konuştu. Erdoğan’ın açıklamaları: Bu ara bir şeyi iyi... View Article

Erdoğan'dan yine hakaret: Kılıçdaroğlu mankafa!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun açılışında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etti.

Açılış konuşmasının büyük bölümünü muhalefete yüklenmeye ayıran Erdoğan, Ataşehir Belediye Başkanı’nın görevinden uzaklaştırılmasına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamaları:

Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş Man Adası. Bu Man kafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man adası. İyi yatıp kalktı, iyi ezberledi. Sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var. Yapısında bu var.