Erdoğan'dan CHP'li vekile tehdit: Enseni patlatırlar!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP'li milletvekili Hüsnü Bozkurt'u "Gafil haddini bil enseni patlatırlar" diyerek tehdit etti.

Erdoğan'dan CHP'li vekile tehdit: Enseni patlatırlar!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, anayasal sınırlarını çiğneyerek düzenlediği ‘Evet’ mitinglerinin Konya’daki ayağında CHP’li milletvekili Hüsnü Bozkurt’u “Gafil haddini bil enseni patlatırlar” diyerek tehdit etti.

“Toplu açılış” adı altında Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda düzenlenen “Konya Buluşması”nda halka hitap eden Erdoğan, “Denize dökme” sözleri nedeniyle bir süredir AKP’nin hedefinde olan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a bu kez tehditkar ifadelerle yüklenerek şu sözlerle seslendi:

“Neymiş evet diyenleri İzmir’den denize dökeceklermiş. Samsun’dan girip Sivas, Amasya, Sakarya ey gafil seni Samsun’a sokmazlar. Haddini bil haddini! Bilmezsen haddini patlatırlar enseni! Bunu böyle bil! Sen bu milleti, bu ülkeyi ne zannediyorsun sen? Bunca yıl Konya’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş birisi nasıl olup da böyle zırvalar bilemiyorum. Ama eminim ki Konyalı bu densize Pazar günü haddini bildirecektir. Bunlar tamamen pusulayı şaşırmış durumda. Milletimizin özü çürük olanlarla işi olmaz, Konyalı’nın ise hiç olmaz. Bunların derdi büyük. Türkiye’nin yönetim sistemi değişince artık milletin karşısına çıkacak yüzleri kalmayacağını çok iyi biliyorlar.”

http://gazetemanifesto.com/2017/04/13/chpli-vekilin-annesi-tedavi-gordugu-hastaneden-cikarildi/

.

.