Erdoğan TÜBİTAK töreninde: İnternet zehirinden kurtulmamız lazım

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, internet kullanımı konusunda “Artık internetler eve yerleşti. Zehir evin içine girmiş vaziyette” diyerek eğitimcilere “Hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda.” diye seslendi. TÜBİTAK Ödül Töreni’nde konuşan  Erdoğan, ‘tehlike’ diye nitelediği internet kullanımı için şu ifadeleri kullandı: “İnternet kafeler vardı, şimdi iş ne yazık ki evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti.... View Article

Erdoğan TÜBİTAK töreninde: İnternet zehirinden kurtulmamız lazım

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, internet kullanımı konusunda “Artık internetler eve yerleşti. Zehir evin içine girmiş vaziyette” diyerek eğitimcilere “Hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda.” diye seslendi.

TÜBİTAK Ödül Töreni’nde konuşan  Erdoğan, ‘tehlike’ diye nitelediği internet kullanımı için şu ifadeleri kullandı:

“İnternet kafeler vardı, şimdi iş ne yazık ki evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti. Yani zehir evin içerisine girmiş vaziyette. Şimdi bu tehlikeye karşı hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelasıdır. Uyuşturucu müptelası olmaktan gençliğimizi kurtarmamız lazım. Teknolojinin, uyuşturucu müptelası olmaya gençliğimizi sevk etmesi, şu anda en büyük tehlikemiz. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor. 

FİRST LADY’LERİ DEVREYE SOKUNCA SAĞLAMA ALDIK

Sudan’daki Sevakin Adası’nın Türkiye’ye tahsisine ilişkin konuşan Erdoğan, “Bize burayı uzun yıllara sarih tahsis ederseniz, bu adanın tamamını biz restore edelim ve ülkemden buraya ciddi manada bir turist akını olacağını göreceksiniz dedim. Sağolsun kabul ettiler. First lady’leri devreye sokunca işi sağlama aldık” dedi.