Erdoğan cenaze saldırısında sorumluları buldu: İçlerinde alkollü olanlar vardı

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine yapılan saldırıda da 'alkol'ün rolünü buldu.

Erdoğan cenaze saldırısında sorumluları buldu: İçlerinde alkollü olanlar vardı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine  yapılan saldırıda da ‘alkol’ün parmağını bulmayı başardı.

Neredeyse her konuşmasında muhalefeti nefret suçu oluşturabilecek ifadelerle hedef gösteren Erdoğan, cenazeye saldıran kalabalık için “İçlerinde alkollü olanlar var” diyerek, adres şaşırtmaya çalıştı.

Partisinin yayın organı olarak faaliyet gösteren ATV ve A Haber’in ortak canlı yayınında konuşan Erdoğan’ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Aysel Tuğluk’un cenazesinden yaşananlar çok üzücü. Bizim değerlerimizde, bizim dinimizde  böyle bir şey yok dedim. Gerekirse uçak tahsil edelim, kendi topraklarında defnedebilsinler dedim.  Adli ve idari süreç de biliyorsunuz başlatılmış vaziyette. İçlerinde alkollü olanların da olduğunu da bakanımız söyledi. Gerek İçişleri gerek Adalet Bakanlığımız da bunun takibini yapıyor”