Emre Belözoğlu ek iş olarak komisyonculuk yapıyormuş

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde, Başakşehirli Futbolcu Emre Belözoğlu için, "Ticari zekâsı da varmış meğer" diye yazdı.

Emre Belözoğlu ek iş olarak komisyonculuk yapıyormuş

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde, Başakşehirli Futbolcu Emre Belözoğlu için, “Ticari zekâsı da varmış meğer” diye yazdı.

Cankurt, Belözoğlu’nun, bir arkadaşı aracılığıyla ucuza lüks araç alıp sattığını belirterek, “Duyduğuma göre, son bir ay içerisinde, tanesi yaklaşık 1,5 milyon lira olan bu ciplerden beş adet alıp satmış. Bravo vallahi” dedi.

Cankurt, “‘Benim’ diyen bayi, bir ayda Belezoğlu’nun sattığı adette bu cipi satamaz” diye ifade etti.

Öte yandan, geçen hafta sonu Ferrari’siyle kaza yapan Burak Yılmaz’ın kullandığı aracın da Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın galerisinden alındığı ortaya çıkmıştı.

Cankurt’un yazısı şu şekilde:

“37 yaşında olmasına rağmen halen Medipol İstanbul Başakşehir’de forma giyebilecek kadar sportmen bir ruhu olan Emre Belözoğlu’nun ticari zekâsı da varmış meğer!

2004 yılında Pele’nin açıkladığı Yaşayan En İyi 125 Futbolcu Listesi FIFA 100’de yer alan Belözoğlu, şimdiye kadar futboldan dünyalığını yapsa da, farklı alanlardan da para kazanma fırsatı kovalıyormuş!

İşte size bir örnek…

Belözoğlu, Range Rover’ı Türkiye’ye getiren firmada çalışan bir arkadaşı sayesinde son dönemin popüler cipi Range Rover Autobiography’yi ucuza alıp satıyormuş. Duyduğuma göre, son bir ay içerisinde, tanesi yaklaşık 1.5 milyon lira olan bu ciplerden beş adet alıp satmış. Bravo vallahi;

‘Benim’ diyen bayi, bir ayda Belezoğlu’nun sattığı adette bu cipi satamaz!”