Emeğin ve direncin şairi Sennur Sezer anılıyor

Şair Sennur Sezer ölümünün ikinci yılında, Kadıköy Akademi Kitabevi’nde düzenlenecek bir törenle anılacak. Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) ve Manos Kitap’ın birlikte düzenlediği anma töreninde açılış konuşmasını sendikanın Genel Başkanı Mustafa Köz’ün yapacak. Sennur Sezer’in hayat arkadaşı Adnan Özyalçıner ve yayınevine adına konuşmacıların yanı sıra Sennur Sezer’in şiirleri katılımcı şair, yazar ve konuklar tarafından seslendirilecek. Kadıköy’deki... View Article

Emeğin ve direncin şairi Sennur Sezer anılıyor

Şair Sennur Sezer ölümünün ikinci yılında, Kadıköy Akademi Kitabevi’nde düzenlenecek bir törenle anılacak.

Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) ve Manos Kitap’ın birlikte düzenlediği anma töreninde açılış konuşmasını sendikanın Genel Başkanı Mustafa Köz’ün yapacak. Sennur Sezer’in hayat arkadaşı Adnan Özyalçıner ve yayınevine adına konuşmacıların yanı sıra Sennur Sezer’in şiirleri katılımcı şair, yazar ve konuklar tarafından seslendirilecek.

Kadıköy’deki Caferağa Spor Salonu’nun karşısında yer alan Akademi Kitabevi’nde 7 Ekim 2017 Cumartesi akşamı saat 18.00’da düzenlenecek olan etkinlik sonrası, Sennur Sezer’in daha önceki kitaplarında yer alamayan 28 şiirini de kapsayan ve Manos Kitap’tan çıkan “Bütün Şiirleri: Direnç” Adnan Özyalçıner tarafından okuyuculara imzalanacak.