Doğan Medya'ya bağlı çok sayıda kanalda işten çıkarma başladı

Doğan TV bünyesindeki kanallarda çalışan 40'ın üzerinde kişinin işine son verildiği öne sürülüyor.

Doğan Medya'ya bağlı çok sayıda kanalda işten çıkarma başladı

Doğan TV bünyesindeki kanallarda çalışan 40’ın üzerinde kişinin işine son verildiği, müzik kanalı Dream Türk’ün de ‘ekonomik nedenler’ gerekçe gösterilere kapatılacağı belirtiliyor.

Türkiye’de ulusal yayın yapan Kanal D, teve2 ve CNN Türk ile Avrupa’da yayın yapan Euro D, müzik kanalları Dream TV ve Dream Türk TV’yi bünyesinde barındıran Doğan TV’de şimdiden personel çıkartılmasının başladığı ve 40’ın üzerinde isimle yolların ayrıldığı konuşuluyor.

Medyaradar’ın haberine göre, Doğan TV bünyesindeki televizyon ve radyo kanallarına hizmet veren teknik ekipten aralarında reji çalışanları, kameramanlar, yönetmenler, ışık operatörleri ve teknik hizmetler bölümünden çalışanlar olmak üzere toplamda 40’ın üzerinde kişinin işten çıkarıldı.

Doğan Grubu’na bağlı olarak 2007’de hizmet vermeye başlayan dijital platform D-Smart ile 5 yıldır yayında olan Teve2’de de çok sayıda çalışan ile yolların ayrılma planları yapıldığı öğrenildi.

Doğan Medya Grubuna bağlı müzik kanalı Dream Türk’ün de ekonomik tedbirler nedeniyle kapatılacağı ve burada da 3 çalışanın işten çıkarılacağı belirtildi.