Dilipak'tan AKP'li patronlara: Allah bunların belasını vermiş, kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış

AKP'nin yayın organlarından Akit'te Suudi Arabistan'daki operasyonlar nedeniyle suç batağındaki AKP'li patronlar uyarıldı.

Dilipak'tan AKP'li patronlara: Allah bunların belasını vermiş, kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış

AKP yayını Akit’in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Suudi Arabistan’ta çok sayıda üst düzey isme yönelik operasyonu hatırlatıp Türkiye’deki AKP’li patronlara ve bürokratlar ile belediyelere yönelik zehir zemberek bir yazı yazdı.

Operasyon sonrası gözaltına alınanların mallarına el koyan gücün Suudi yönetimi değil ABD ve İngiltere olduğunu kaydeden Abdurrahman Dilipak, “Bakın, bizim haksız kazanç elde eden patronlara, politikacılara, bürokratlara, belediyecilere de söylüyorum” dediği yazısında şu uyarıyı yaptı:

“Sizin paralarınızın nerelerde olduğu biliniyor. Dubai, Katar, İsviçre, Malta, İngiliz of Shore bankaları, Hong Kong, hepsi biliniyor. İçeride bir ihbar, Panama belgelerindeki bir kayıt işinizi bitirir. ‘Parayı nereden bulduğunuz’u ispatlayamazsanız, bu hesaplar, birileri tarafından yolunduktan sonra, dünya bankasına aktarılır. Bu paranın peşine düşecek olursanız, Zarrab’ın gittiği yere giderseniz.”

Dilipak, suç batağındaki AKP’li patronların durumunu da “Zaten Allah bunların belasını vermiş. Kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış. Aile birkaç milyonu koymuş cebine bir sapa adam olsun diye göndermiş ama, haytaların iş yapacağı yok.. Bunların çocukları başlarına bela olacak bu gidişle.” ifadeleriyle ortaya koydu.