Çocuklar kimlere emanet: "Don indirme" pankartına gülen diğer isim bakın kim çıktı...

Sinop'ta çocuğa verilen skandal pankarta Bakan Özhaseki'yle birlikte gülümseyen kişi Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı'ydı.

Çocuklar kimlere emanet:

Referandum çalışmaları kapsamında Sinop’a gelen Çevre ve Şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki’nin konuşma yapacağı alanda bir çocuğun eline tutturulan pankart büyük tepki çekerken, Özhaseki’nin yanında oturan diğer kişinin kimliği bir başka skandalı ortaya çıkardı.

Sinop’un Durağan ve Saraydüzü ilçelerinde meydan konuşmaları yapan Bakan Özhaseki’yi, Durağan ilçesinde AKP’liler bir çocuğun eline tutturdukları “HÜKÜMETİ İNDİRECEKLERMİŞ SİZ BENİM DONUMU BİLE İNDİREMEZSİNİZ” pankart ile karşıladı.

Halk Sesi’nden Mete Çağdaş‘ın haberine göre, Bakan’la birlikte çocuğun pankartına gülümseyen kişi Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’du.

Çevredekiler Bakan’ın sözkonusu pankartın çocukla ortaya çıkartılmasına tepki göstereceğini beklerken, aksine bakanın çocuğu yanına çağırarak, gülerek ve birlikte pankart ile poz vermesinin şaşkınlığını yaşadı. Bakan Özhaseki’nin hemen yanında oturan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un ise küçük çocuğun eline tutturulan ve cinsellik içeren pankarta gülümseyerek bakması dikkat çekti.