Çocuğu darp etti, havaya ateş açtı, 'Rabia' işareti yaptı

Adana'da 5 kişilik bir grup, darp ettikleri çocuğun motosikletini yakmaya çalışırken dehşet saçtı.

Çocuğu darp etti, havaya ateş açtı, 'Rabia' işareti yaptı

Adana’da 5 kişi, darp ettikleri çocuğun motosikletini yakmaya çalıştı. Pompalı tüfekle havaya ateş ederek olay yerinden kaçan zanlılar, polis tarafından yakalandı.

Merkez Çukurova ilçesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yarım adada meydana gelen olayda, 5 kişiden oluşan grup, motosikletiyle adaya gelen 16 yaşındaki Ersin Y.’ye sözlü olarak sataşıp darp etmeye başladı.

Bu sırada Ersin Y.’nin adada bulunan yakınları olaya müdahale etmek istedi. Olay daha da büyüyünce, isimleri öğrenilmeyen 5 kişi Ersin Y.’nin motosikletini yakmaya çalıştı.

Vatandaşlar tarafından alev alan motosiklet söndürüldü. Şahıslar bu sırada havaya pompalı tüfekleriyle üç-dört el ateş etti. Ateş ettikleri sırada, ada içerisindeki bir esnaf araca taş attı, araçta bulunan bir kişi başından yaralandı. Olay sonrası otomobilleri ile kaçmaya çalışan şahıslar, polis tarafından ada girişinde yakalandı. Araçta bulunan kişilerden birinin basın mensuplarına saldırmaya çalışırken ellerini kaldırarak ‘Rabia’ işareti yaptıkları dikkat çekti. (İHA)