CHP'li vekilin annesi tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldı!

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un annesinin tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldığı öğrenildi.

CHP'li vekilin annesi tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldı!

Bir TV programında söylediği sözler nedeniyle AKP’nin hedefine oturan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un annesinin tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldığı öğrenildi.

Bozkurt’un Konya’da hastanede alzheimer ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören 88 yaşındaki annesi hastaneden çıkarıldı. İddiaya göre hastaneyi Suriyeli bir iş adamı satın aldı. Hüsnü Bozkurt, hastaneye baskı yapıldığını öğrenince annesini İstanbul’a sevk etme kararı aldı.

Halk TV’de yaptığı açıklamalar nedeniyle AKP’nin hedefi haline gelen Bozkurt’u, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan mitinglerinde defalarca yuhalatmıştı.

Bozkurt: ‘Artık taburcu edelim’ dediler

Konuyla ilgili Birgün‘e konuşan Hüsnü Bozkurt, “Hastane iki buçuk yıl boyunca annemin tedavisini yaptı. Son olaylarla beraber ‘Artık taburcu edelim’ dediler. Biz de İstanbul’a naklettik.” dedi.

Bozkurt sosyal medya hesabından da hastane çalışanlarına veda açıklaması yayımladı. Bozkurt’un açıklaması şöyle:

Anacığımı bugün İstanbul’a uğurladım. 
İleri alzheimer ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle 2,5 yıldır tedavi altında idi.
Kalan ömründe tedavi ve bakımını orada sürdüreceğiz.
Bu uzun süre boyunca gerek uyguladıkları tedavilerle, gerek ilgi ve ihtimamları ile annemin hayata tutunmasını sağlayan başta sevgili kardeşim Dr. Müjgan OR olmak üzere, değerli meslekdaşlarım Dr. Nigar İnceköy, Dr. Yıldız Uçar, Dr. Ayhan Onur, Dr. Osman Selçuklu, Prof. Dr. Mustafa Yel, Dr. Ali Cenker, Dr. Can Yazar, Dr. Mükerrem Bülbül, Dr. İsam Şükür ile hastanemizin güvenlik görevlilerinden temizlik elemanlarına, hemşirelerinden laborant ve radyoloji teknisyenlerine, fizyoterapistlerinden diyetisyenlerine, idari personelinden aşçılarına, sekreterlerinden şoförlerine tüm çalışanlarına ve Başhemşiresinden İşletme Müdürüne, Baştabibinden Genel Direktörüne bütün saygıdeğer yöneticilerine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Annem için yaptıklarının karşılığı olamaz tabii, ama kabul ederlerse dualarım onlar içindir.
Sevgili eşim NUR HANIM’ a minnet duygularımı ifade edecek sözcük bulmam olanaksız. Öz kızı olsaydı ancak bu kadarını yapabilirdi.
Bakıcıları ATİYE ve AYNUR kızlarımın da haklarını ödeyemem, sadece teşekkür edebiliyor, kabul etmelerini rica ediyorum.
Uzun zamandır pek farkında olmasa, artık beni bile tanımasa da hemen her gün O’ nu ziyaret etmek, elini öpmek, kokusunu içime çekmek büyük bir mutluluktu.
Bu mutluluğu bana tattıran ve anacığıma emeği geçen herkese minnet doluyum.
Allah hepinizden razı olsun