CHP'li vekile kahvehanede okey ıstakasıyla saldırı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu'na Samsun'un Bulancak ilçesinde bir kahvehanede saldırıda bulunuldu.

CHP'li vekile kahvehanede okey ıstakasıyla saldırı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’na Giresun’un Bulancak ilçesinde girdikleri bir kahvehanede saldırıda bulunuldu.

Bektaşoğlu, Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kahvehanede, 4-5 kişilik gurubun önce sözlü, küfürlü ardından da fiziki saldırısına uğradıklarını belirterek, “Bu saldırı provakatif amaçlıdır” dedi.

Gerçekgündem‘de yer alan habere göre, Bektaşoğlu olaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Giresun’un Bulancak ilçesinde CHP il ve ilçe yöneticilerimiz ve partililerimizle yoğun bir ilgi, sevgi ve saygı görerek sürdürdüğümüz referandumla ilgili yaptığımız çalışma sırasında, bir kahvehanede, aralarında işletmecinin de bulunduğu 4-5 kişilik gurubun önce sözlü, küfürlü ardından da fiziki saldırısına uğradık. O anda değil, önceden planlanmış, kayıta hazır cep telefonun bile düşünüldüğü bir organizasyon ve mizansenle gerçekleştirilmiştir.

Bunu fark ederek sağduyulu, yatıştırıcı olayın tartışma boyutunda kalmasını sağlayıp, kahvede bulunan diğer vatandaşlarımızın da katkısıyla daha fazla büyümesini engelledik.

Saldırganları ellerinde öldürücü özelliğe sahip ağaç okey ıstakalarıyla arkamızda bırakarak oradan ayrıldık.

“Görüntüler Mehter Marşı eşliğinde yayınlandı”

Kısa sürede orada çekilen görüntüler Mehter Marşı eşliğinde önce Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a yakın kişilerin kurduğu ve sadece ona ait haberlerin yer aldığı bir grup sayfası üzerinden yayımlandı ve hemen ardından da Yakar, yandaş kanallara telefona bağlanarak aynı görüntüler üzerinden olayı yalan, yanlış, içinde tek doğru olmayan bilgilerle, tamamen çarpıtarak, büyüterek, partimi ve beni hedef gösteren söylemlerle algı yaratmaya çalıştı.

O kanallarda görüntüler montajlanarak olayın failleri mağdur yapılmak istendi.

Bana ve partimize yönelik saldırı özelliği içeren bu haberlerle ilgili hukuki süreç başlatacağız.”

İşte o görüntüler: