CHP'li Özgür Özel: Asıl bomba salı günü patlıyor

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salı günü Rıza Sarraf’ın devlet sırlarını kimden ve ne karşılığında aldığını açıklayacağını hatırlatarak, “Asıl bomba salı günü patlıyor” dedi. CHP Manisa Yunusemre İlçe Başkanlığı 2’inci Olağan Kongresi’nde açıklamalar yapan Özgür Özel şöyle konuştu: “Salı gününe kadar genel başkanımızın AK Parti genel başkanına verdiği süre dolacak.... View Article

CHP'li Özgür Özel: Asıl bomba salı günü patlıyor

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salı günü Rıza Sarraf’ın devlet sırlarını kimden ve ne karşılığında aldığını açıklayacağını hatırlatarak, “Asıl bomba salı günü patlıyor” dedi.

CHP Manisa Yunusemre İlçe Başkanlığı 2’inci Olağan Kongresi’nde açıklamalar yapan Özgür Özel şöyle konuştu:

“Salı gününe kadar genel başkanımızın AK Parti genel başkanına verdiği süre dolacak. Eğer Reza Zarrab’ı ajanlık yapmakla suçluyorlar ya! Belgeleri kimden ve ne karşılığı elde ettiği, Cumhurbaşkanı ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanmazsa, salı günü yeni bir bomba patlıyor. Salı günü büyük bomba patlayacak. Bu sefer genel başkanınız, Arena’da 25 bin kişinin önünde Zarrab’ın bu belgeleri kimden ve ne karşılığından temin ettiğini açıklayacak.”

CHP yarın Erdoğan’ın ailesinin yurtdışına para gönderdiğine ilişkin belgelerin asıllarını da savcılığa vereceğini açıklamıştı.