CHP 'Man Adası' belgelerini paylaştı

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında gösterdiği belgeleri kamuoyu ile paylaşıyor.

CHP 'Man Adası' belgelerini paylaştı

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakınlarıyla ilgili iddialarına ilişkin gösterdiği belgeleri basınla paylaşıyor.

Konuyla ilgili Meclis’te basın toplantısı gerçekleştiren Bülent Tezcan şu ifadeleri kullandı:

Bülent Tezcan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Paylaşın paylaşın dediler, biz de şimdi paylaşıyoruz. Elimdeki dosyaların tamamını sizlere dağıtacağız. Demek ki ne yaptığımızı biliyoruz. Biz adım adım ilerledik. Bu 4 gün içinde ne oldu? Boğuntuya getirmeye çalıştılar ama getiremeyecekler. Bizi susturmaya güçleri yetmeyecek. Bütün dünyanın imkanlarını kullansan ve üzerimize gelsen de bizi susturmaya gücün yetmeyecek.

Önce dediler ki bu belgeler sahte. Sonra ticari ilişki var dediler. Sonra aslında çarşamba günü AK Pari Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dedi ki bu şirket satışı aldığı para dedi. Şimdi olayı bir hatırlayalım. Man Adası’nda bir şirket kuruluyor. Şirketin ana sözleşmesi burada. 2 Ağustos 2010 tarihinde şirket kurulmuş. Bir ortağı var; Sıdkı Ayan. Bir ortaklı, bir hisseli. Böyle bir şirketi Türkiye’de kurdururlar mı? Ayan 2 Ağustos tarihinde şirketi kurdurmuştu, bu hissesini 2.5 ay üzerinde tutmuş güya, 15 Kasım 2011 tarihinde Kazım Öztaş diye birisine devretmiş. Senaryonun isimleri bunlar. Bu isimler üzerinde yürüyen bir süreç. Kaça devretmiş, 1 sterline devretmiş.

İşte o belgeler:

http://gazetemanifesto.com/2017/11/28/man-adasi-ile-imzalanan-vergi-bilgi-paylasimi-anlasmasi-5-yil-sumen-alti-edilmis/

http://gazetemanifesto.com/2017/11/28/kilicdaroglunun-bahsettigi-man-adasi-nedir-nerededir/