Çeteci yine "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçu işledi: En yakın bayrak direklerine asacağız

Sedat Peker yine halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu içeren bir konuşma yaptı.

Çeteci yine

Çeteci Sedat Peker yine yüksek perdeden suç unsuru içeren konuşmalar yaptı. Çengelköy şehitliğinde dün yine tehdit içeren bir konuşma yapan organize suç örgütü lideri Reis Sedat Peker, “Kardeşlerim benim yaptığımı yapın. Her gece dua ederken yüce Allah’tan Azrail Aleyhisselam’ın bu şerefli görevi yerine getirirken, bizim de içinde yer alabileceğimiz bir memuriyet dileyin. Azrail Aleyhisselam’ın yardımcısı olabilmek için memuriyet dileyin” dedi.

Organize suç örgütü kurucusu çeteci Sedat Peker, dün Çengelköy şehitliğinde yaptığı konuşmada tehdit içeren ifadeler kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatör olmakla eleştirenleri tehdit eden Peker şunları söyledi:

“En yakın bayrak direklerine asacağız”

“Bu şımarmış, devletimizin devlet devlet olma geleneğiyle onlara sağladığı imkanlardan dolayı şımarmış bu kişiler sayın cumhurbaşkanımız için diktatör diyorlar. Bizim haklarımızı elimizden aldı diyorlar. Bunun gibi çeşitli suçlamalar yapıyorlar. Ancak ben biliyorum ki onlar yatsınlar kalksınlar bizim devletimizin devlet olma geleneğindeki öğretilere dua etsinler. Diktatör dedikleri sayın cumhurbaşkanımıza dua etsinler. Yüce Allah korusun, eceliyle bile olsa sayın cumhurbaşkanımızın bu dünyadaki misafirliği biterse, onlar diktatör neymiş görecekler. Yüce Allah’ın izniyle onlara yakınlık duymuş, onlarla yol almış, onlarla daha sonrasında yolunu ayırmamış bütün herkesi en yakın bayrak direklerine asacağız. En yakın ağaçlara asacağız.”

“Cezaevlerine de gireceğiz” sözünü CHP’nin “Adalet Yürüyüşü”ne getiren Peker, “bazı aşırı solcular”ın CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutulduğu Maltepe Cezaevi’ni basmayı planladığını iddia ederek şu tehditleri savurdu: 

“Bazı aşırı solcular kendilerince nostalji yapıp Bastille Cezaevi’nin geçmişte basılmasını Maltepe Cezaevi’ne yürüdükleriyle eşitleyip kendi aralarında sohbetler yapıyorlar. Tabii ki bunlar duyan kulaklar tarafından duyuldu. Neymiş, Maltepe Cezaevi’nin basacaklarmış, arkadaşlarını çıkaracaklarmış. Büyük bir devrimin başlangıcı olacakmış. Onların düşündüğü gibi cezaevleri de bir gün basılacak. Ancak vallahi onların hayal ettiği gibi değil. Dışarıda yakaladıklarımızın hepsini ağaçlara, bayrak direklerine astıktan sonra o cezaevlerine de gireceğiz. Onları cezaevlerinde de asacağız. Boyunlarından asacağız bayrak direklerine.” Kaynak: Sedat Peker’den şok sözler: Cezaevlerini basacağız, ağaçlara asacağız”

“Azrail Aleyhisselam’ın yardımcısı olabilmek için memuriyet dileyin”

Peker şöyle devam etti:

Kardeşlerim benim yaptığımı yapın. Her gece dua ederken yüce Allah’tan Azrail Aleyhisselam’ın bu şerefli görevi yerine getirirken, bizim de içinde yer alabileceğimiz bir memuriyet dileyin. Azrail Aleyhisselam’ın yardımcısı olabilmek için memuriyet dileyin.