Cem Küçük'ten tüm Halkbank çalışanlarına: "Bedava Amerika gezisi var" deseler bile gitmeyin

AKP'li Cem Küçük, Halkbank yöneticisi Mehmet Hakan Atilla'nın tutuklanmasının ardından Halkbank çalışanlarını uyardı.

Cem Küçük'ten tüm Halkbank çalışanlarına:

AKP’nin medyadaki tetikçi ismi Cem Küçük, Halkbank’ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Hakan Atilla’nın tutuklanmasının ardından Halkbank çalışanlarını ve AKP’li 4 eski bakanı ABD’ye gitmemeleri için uyardı.

FBI’nın 17-25 Aralık operasyonlarıyla birlikte tüm Halkbank çalışanlarının bilgilerini çıkardığını belirten Küçük, “Ben Halkbank çalışanı olsam, ‘bedava 1 hafta Amerika gezisi var’ deseler gene gitmem. Sakın Amerika’ya gitmeyin” diye konuştu.

“50 yılla yargılayacaklar”

Fuat Uğur’la birlikte TGRT Haber’de sundukları Medya Kritik programında konuşan Küçük, Hakan Atilla’nın tutuklanmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Mehmet Hakan Atilla’yı 50 yılla yargılayacaklar. Mehmet Hakan Atilla’yı en başta bir eleştireyim. Senin ne işin var Amerika’da. Ben Halkbankası’nda memur olsam gitmem Amerika’ya. Devlet kayıtlarına göre, FBI 17-25 Aralık öncesi ve sonrasında Halkbank’ta kritik yerlerde çalışan herkesin bilgi notlarını almışlar. Ben buradan bütün Halkbank çalışanlarına sesleniyorum. Müdürlere değil sadece tüm çalışanlara, herkesin bilgilerini tek tek çıkarmışlar. Sakın gitmeyin Amerika’ya”

4 bakan kesinlikle gitmesin

Cem Küçük, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski AKP’li bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar ve Halkbank Eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da kesinlikle ABD’ye gitmemeleri gerektiğini söyledi. Küçük, bu isimlerle ilgili olarak “Gittikleri an alınırlar” diye konuştu.