Canlı yayında gözaltına alındı

14 yaşındaki Nazmiye D.'yi, 15 gün boyunca alıkoyan Gülbeyaz K., FOX TV'de yayınlanan 'Kaybolan Çiçekler' programının canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

Canlı yayında gözaltına alındı

14 yaşındaki Nazmiye D.’yi, 15 gün boyunca alıkoyan Gülbeyaz K., FOX TV’de yayınlanan ‘Kaybolan Çiçekler’ programının canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

14 yaşındaki Nazmiye D. 20 gün önce annesi İzmir’de Semra ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından bir yakını, Gülbeyaz’ın torunu Fırat sana bakar diye kandırdı.

Canlı yayında bulundu

Bu sırada Nazmiye’nin annesi Semra Hanım, Fox’ta canlı olarak yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Kızının kandırılıp kaçırıldığını söyleyen anne Semra, kızı Nazmiye’nin Gülbeyaz ve torunu Fırat tarafından alıkonulduğunu canlı yayında söyledi. Kaybolan Çiçekler’in ısrarlı takibi sonucu Nazmiye 23 Kasım Perşembe günü canlı yayında bulundu.

15 gün alıkonulan Nazmiye, tüm bu işkenceleri bugün Kaybolan Çiçekler programında canlı yayında anlattı. Bu ifadeleri suç duyurusu kabul eden İstanbul Emniyetine bağlı ekipler canlı yayında Gülbeyaz K.’yı gözaltına aldı.