Büyükerşen'e saldıranlar hakkında karar çıktı

CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişimi ile ilgili olayda gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Büyükerşen'e saldıranlar hakkında karar çıktı

CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldırı girişimi ile ilgili olayda gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldırıda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan ve sorgulamaları ardından adliyeye sevk edinen emekli polis memuru, kafe işletmecisi Mahfuz Banlı, yeğeni Yunus Mehmetoğlu ile olaya karışan Mustafa Çetiner, Aydın Tekin ve Yunus Emre Aksoy savcılıktaki ifadelerinden sonra tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Saldırıda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden emekli polis memuru, kafe işletmecisi Mahfuz Banlı, yeğeni Yunus Mehmetoğlu ile olaya karışanlardan Yunus Emre Aksoy, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Nöbetçi hakimlik, diğer 2 şüpheli Mustafa Çetiner ile Aydın Tekin’i ise adli kontrol kararıyla serbest bıraktı.

Tutuklanan 3 şüpheli Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne götürüldü.