Bunu söyleyen bir Vali: Erdoğan'ı memnun edin, şehre destek gelsin!

Denizli Valisi, gelecek hafta 'Evet' mitingi düzenlemek üzere şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı 'memnun etmeye' çağırdı.

Bunu söyleyen bir Vali: Erdoğan'ı memnun edin, şehre destek gelsin!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, gelecek hafta ‘Evet’ mitingi düzenlemek üzere şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ‘memnun etmeye’ çağırdı.

Denizli Valiliği tarafından her ay yapılan ‘Halk Günü’ toplantısı bugün Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında düzenlendi. Vali Altıparmak başta olmak üzere, vali yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, daire müdürleri ve vatandaşlar toplantıya katıldı.  Vali Altıparmak, halk günü buluşmalarına katılan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinledi.

‘Evet’ mitingine davet!

Toplantının açılışında Vali Altıparmak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart’ta kentte geleceğini hatırlatarak, vatandaşları düzenlenecek mitinge davet etti. Vali Altıparmak, “Erdoğan’ı iyi karşılamaları gerektiğini, ne kadar iyi karşılanırsa kente yapılacak yatırımlar konusunda faydalı olacağını” belirtti.

Altıparmak, şöyle dedi:
“Cumhurbaşkanımız 24 Mart’ta Denizli’ye geliyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız gerekiyor. Tüm Denizlilileri davet ediyorum. Herkes istediği yere oyunu verebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize geldiğinde memnun ayrılmasını sağlarsak, her zaman ki gördüğünden daha fazla ilgi gösterirsek, talep edebileceğimiz raylı sistem, otoyol, stadyum gibi isteklerimize desteklerini görebileceğimize eminim.”