Bülent Ersoy'dan o görüntülere isyan: Onlara kulak nasıl kesilir göstereceğim

Bülent Ersoy, Isparta'da bir köpeğe işkence yapanlar hakkında ceza uygulanmaması halinde Ankara'ya yürüyeceğini açıkladı.

Bülent Ersoy'dan o görüntülere isyan: Onlara kulak nasıl kesilir göstereceğim
Isparta’da yavru köpeğin kulaklarını kesen ve bunun görüntüleri de videoya çeken iki kişinin para cezası verilerek serbest bırakılması büyük tepkiye yol açmıştı. Vahşet dolu görüntülerin faillerine tepki gösteren isimlerden biri de şarkıcı Bülent Ersoy oldu.
Star TV’de ekranlara gelen ‘Duymayan Kalmasın’ programının canlı yayınına bağlanan Ersoy, bu vahşete yeterli tepki gösterilmediği belirterek, “Bir şey yapmak istiyorsanız bizzat bunu yapan kişilere tepki göstermelisiniz. Beni idam edeceklerini bilsem onlar elime geçince tokatlarım onları. O köpekler bir can, can” ifadelerini kullandı.
“Yarınların teröristleri…”
Çıkan haberleri izleyince yüreğinin burkulduğunu belirten Bülent Ersoy, “Ben sizler kadar köpeklere yaklaşamıyorum ancak onların ağzı var dili yok. Sen onların kulağını nasıl kesersin, onlar yarınların teröristleri. Onların suratlarını bile görmek istemem. Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim. Bunun arkasında duracağım ve gerekirse bu konuda Ankara’ya kadar yürüyeceğim. O iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim” şeklinde konuştu.
Kürk giymeyi bırakmıştı
Yıllarca giydiği çeşit çeşit kürkleri nedeniyle, hayvanseverlerin eleştiri oklarına hedef olan Bülent Ersoy, tepkileri dini referanslarla yanıtlayarak “Tabiatın içerisinde denge nasıl kurulmuş? Kuran-ı Kerim’de ne diyor ‘hayvanların etinden, sütünden, derisinden istifade edebilir’ deniyor” ifadelerini kullanmıştı.
Ancak Ersoy, geçtiğimiz yıl Ekim ayında, yeni kostümler diktirmek için modacı Tanju Babacan’ın atölyesinde gittiğinde bir de palto siparişi verirken, kendisine “Kürksüz mü?” diye soran Babacan’a “Kürksüz. Çünkü söz verdim, artık kürk giymeyeceğim.” yanıtını vermişti.