Bülent Arınç, İlhan Cihaner'i tanık gösterdi

İlhan Cihaner'in makamının basılıp, ‘FETÖ'cü savcı ve polislerce gözaltına alındıktan sonra, tutuklandığında gizli tanık Efe'ye sahip çıkan Bülent Arınç, aynı gizli tanık damadı için "mahrem imam" deyince Cihaner'i tanık gösterdi.

Bülent Arınç, İlhan Cihaner'i tanık gösterdi

İlhan Cihaner’in makamının basılıp, ‘FETÖ’cü savcı ve polislerce gözaltına alındıktan sonra, tutuklandığında gizli tanık Efe’ye sahip çıkan Bülent Arınç, aynı gizli tanık damadı için “mahrem imam” deyince Cihaner’i tanık gösterdi.

Bülent Arınç, Gülen cemaatine yönelik soruşturması nedeniyle makamı ‘FETÖ’cü savcı ve polislerce basılıp, tutuklanan dönemin Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı ve halen CHP milletvekili olan İlhan Cihaner’i tanık gösterdi… Arınç Cihaner’in tutuklandığı dönem ‘FETÖ’cü savcı, polis ve gizli tanık Efe’ye sahip çıkmıştı. Bülent Arınç, aynı gizli tanık, damadı Ekrem Yeter’in ‘Mahrem İmam’ olduğunu iddia edince çark etti. Arınç, gizli tanık Efe’nin yalancı, iftiracı olduğuna İlhan Cihaner’İ tanık gösterdi.

İşte Bülent Arınç’ın o paylaşımı;

“Gizli Tanık Efe” olarak bilinen Bayram Bozkurt’un, damadım Ekrem Yeter hakkında “mahrem imam” vb şeklindeki yalan, iftira ve saçmalıklarını haber yapan medya kuruluşları!

 Buyrun, gizli tanık, açık müfteri Bayram Bozkurt kimmiş dinleyin”