Bülent Arınç: Cumhurbaşkanı tövbe kapısı mı?

Bülent Arınç, Erdoğan'a mektup göndererek 'FETÖ' konusunda özür dilediği yönündeki iddiayla ilgili olarak açıklama yaptı

Bülent Arınç: Cumhurbaşkanı tövbe kapısı mı?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası eski TBMM Başkanı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığı ve kendisinden özür dilediği ileri sürülmüştü.

Milat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Arseven, Bülent Arınç’ın mektubunda “17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün gerçek yüzünü göremediğini, bu konuda çok yanıldığını, yanıltıldığını; menfur 15 Temmuz darbe girişimiyle bütün gerçeklerin gün gibi ortaya çıktığını” yazdığını öne sürmüştü.

Arınç, Erdoğan’a mektup göndererek ‘Gülen cemaati’ konusunda özür dilediği yönündeki iddiayla ilgili olarak açıklama yaptı. “Çok yanıldım”, “Hakkınızı helal edin” gibi ifadeleri kullanmadığını belirten Bülent Arınç, söz konusu mektubu kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Arseven’e tepkisini “Sn. Cumhurbaşkanımızı ‘af ve tövbe kapısıymış’ gibi göstererek Cumhurbaşkanımızın muarızlarının ekmeğine yağ sürmüştür” sözleriyle göstermesi dikkat çeken Arınç, iddialarla ilgili gönderdiği mektubu paylaştı.

“Bu mektupta tövbe, özür, af vs var mı?”

Bülent Arınç mektubu “18.08.2016 tarihinde Sn. Cumhurbaşkanımız’a gönderdiğim mektup aşağıdadır. Bu mektupta tövbe, özür, af vs var mı? Yalancılar utanır mı !” ifadeleriyle paylaştı.

İşte Arınç’ın Erdoğan’a yazdıkları: