Bülent Arınç AKP'li medya grubunu hedef aldı: Yazıklar ve uğurlar olsun

Bülent Arınç, AKP'li yazarlar Cem Küçük ve Fuat Uğur’a sert ifadelerle tepki gösterirken, çalıştıkları medya grubunu da hedef aldı.

Bülent Arınç AKP'li medya grubunu hedef aldı: Yazıklar ve uğurlar olsun

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP’nin tetikçi isimlerinden yazar Cem Küçük ve Fuat Uğur’a sert ifadelerle tepki gösterirken, ikilinin çalıştıkları medya grubuna “yazıklar ve uğurlar olsun” dedi.

Arınç’ın geçtiğimiz günlerde çıktığı programda “Ben şundan çok eminim, bu 80 milyonluk kitlede belki 80 kişi haricindeki herkes Fethullah Gülen’in belki bir dini lider olarak, belki eğitim hizmetlerinin güzelliği karşısında bir sempati beslemiş olabilir.” diyerek herkesi Gülen cemaatiyle ilişkili göstermeye çalışma çabası büyük tepki çekmişti. 

Arınç’a tepki gösterenler arasında, İhlas Grubu’na ait TGRT Haber’deki ‘Medya Kritik’ programının geçmişte Gülen cemaatiyle ilişkileri de bilinen sunucuları Cem Küçük ve Fuat Uğur da bulunuyordu.

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Arınç, Küçük ve Uğur’un isimlerini zikretmeden “Edi ile Büdü” nitelemesi kullanırken, “İsmimin geçtiği her yerde adımın anıldığı her konuda ipini koparmışçasına saldıran, ama bu zamana kadar haklarında konuşmak istemediğim, isimlerini anmamaya özen gösterdiğim bir ikili var. Adeta Edi ile Büdü! Geçmişi ve kökleri temiz ekranlarda, dava çilesi çekmiş ve ahirete göçmüş insanların kemiklerini sızlatırcasına, her sabah, her gün dillerinden zift saçmaya devam ediyorlar. Sorsan Ak Parti’nin en önde savunucuları (!)” dedi.

Arınç, iki ismin patronları olan İhlas grubunu da “Kim bilir daha nice yalanları, daha nice uydurmaları vardır köşesinde. Halen bunun gibilere program yaptıranlara da yazıklar ve uğurlar olsun.” sözleriyle hedef aldı.

http://gazetemanifesto.com/2017/11/23/arinctan-skandal-sozler-80-milyonluk-kitlede-80-kisi-haric-herkes-gulene-sempati-duymustur/