Bu fotoğraf gericilere battı

Cumhuriyet gazetesi Yayın Danışmanı Kadri Gürsel’in dün tahliye edildikten sonra cezaevi önünde kendisini karşılayan eşi Nazire Gürsel ile  sevincini paylaştığı fotoğrafı gericileri kızdırdı. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen oldu. AKP’nin yayın organlarından Yeni Şafak’ın Suriye’deki cihatçı çetelerle yakın ilişkisiyle bilinen muhabiri Yılmaz Bilgen, Gürsel çiftinin cezaevi önünde birbiriyle öpüştüğü... View Article

Bu fotoğraf gericilere battı

Cumhuriyet gazetesi Yayın Danışmanı Kadri Gürsel’in dün tahliye edildikten sonra cezaevi önünde kendisini karşılayan eşi Nazire Gürsel ile  sevincini paylaştığı fotoğrafı gericileri kızdırdı. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen oldu.

AKP’nin yayın organlarından Yeni Şafak’ın Suriye’deki cihatçı çetelerle yakın ilişkisiyle bilinen muhabiri Yılmaz Bilgen, Gürsel çiftinin cezaevi önünde birbiriyle öpüştüğü fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp, “Sevinçleri de hüzünleri de Anadolu’ya uzak adamlar!” diye yazdı.

Gerici muhabir, fotoğraf vesilesiyle şeriat özlemini de “Kemalizm hiç bir zaman yerli olmadı” ifadeleriyle gösterdi.

Bilgen’in paylaşımına kısa sürede yüzlerce sosyal medya kullanıcısından tepki geldi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, yazı